Trolls

Grymt bra idé!

Vi är besvikna på oss själva att vi inte fått till ett bra prank än, pruttkuddeskämtet var roligt men ganska harmlöst. Vi har bollat massor av idéer och det finns mycket kul att göra men det är så svårt att genomföra det.

Men nu har vi kommit på nästa idé och vi är supertaggade på att det skall bli riktigt bra. Jag skall smyga fram bakom en människa på stan eller i en kö och låtsas nysa. För att förstärka det hela har vi en liten sprayflaska med vatten som jag trycker på samtidigt så personen verkligen skall tro jag nysit på dem. Emil skall filma som vanligt men bara med mobilkameran för han skall vara så osynlig som möjligt.

Vi bestämde oss för att testa i någon kö, men det verkade lite dumt att göra det inne i en affär. Så första försöket fick bli i kön till bankomaten. Emil ställde sig några meter bort, men inte längre än att han också skulle kunna fånga ljudet när han filmade. En ung kille stod och tog ut pengar och en kvinna runt sextio år väntade bakom. Jag ställde mig så nära jag vågade, drog upp sprayflaskan och samtidigt som jag ljudligt sa ”atjoo” tryckte jag i väg en liten skvätt vatten. Kvinna vände sig och skrek:  ”vad gör du pojkvasker, är du helt ouppfostrad”? Hon såg ut att bli riktigt arg men jag kunde knappt hålla mig för skratt. Det var ju en sådan reaktion vi letat efter. Så jag sa bara lugnt ”le, du är med i dolda kameran” och pekade mot Emil. Då brast vårt offer ut i ett stort skratt och sa ”ja kära vänner inte trodde jag man skulle komma med i dolda kameran i lilla Töreboda”. Vi skiljdes som vänner och efter en stund vågade vi oss på att testa med nästa person. Efter några timmar hade vi fem bra nysningar med roliga reaktioner på film. Roligast var nog en liten kille på sex, sju år som stod i kön tillsammans med sin pappa. Hans reaktion var ”usch vad äcklig du är, nu fick jag massa baciller”. Hans pappa sa han sett oss när vi skojat med några andra och tyckte bara det var kul. Ingen blev arg på oss, inte ens den där biffiga muskelknutten som jag var tveksam till att skoja med men inte kunde motstå. Direkt jag nyst var jag beredd att sticka men han bara vände sig om och frågade ”vad pysslar du med grabben”. När jag sa att det var dolda kameran rörde han inte en min utan vände sig bara om.

Vi var mycket nöjda med dagen och drog på ett fik för att kika igenom filmerna och ta varsin cola. Vi var helt överens om att detta var bästa pranket och kände vårt självförtroende växte ordentligt. Kanske skulle vi kunna bli så bra att vi kunde dra igång en egen Youtubekanal?

Lämna ett svar