Trolls

Vi planerar pranks

Vi hade snackat ganska mycket om vad vi skulle köra för pranks. Det skall gå att göra med enkla upplägg som vi kan fixa helt själva, inte skada någon eller förstöra för någon. Och den som drabbas skall ju få sig ett gott skratt också. Vi är ju egentligen snälla grabbar!

Vi har kikat på hundratals klipp på Youtube med olika pranks för att få inspiration och visst det finns många vi skulle kunna göra men det gäller att vi vågar också. För Emil var det mer lugnt än för mig, han skulle ju ligga gömd någonstans, jag skulle sköta det praktiskt, kanske synas eller utföra något men det var jag som skulle avslöja att de var med i ”dolda kameran”. Men jag var också taggad till max att göra detta, att få leva ut framför kameran, hitta på något bus och få folk att skratta. Men kanske inte i min lilla stad där nästan alla visste vem jag var?

Lämna ett svar