The trollsters

Tja! Rasmus här! Är 27 år och bor i Töreboda. Jag är en glad man som älskar att skoja med andra människor. Ett gott skratt förlänger livet säger farfar! Klart det är det så. När jag var liten kalla de mig för Emil och på vår lekstuga i trädgården hängde en skylt ”Snickerboa”. Fattar inte varför, hahaha!

Jag jobbar med tv och tycker även om att skriva om lite allt möjligt, speciellt pranks. Jag söker alla dokusåpor som finns, Robinson, Farmen, Paradise Hotell fast jag är tydligen för gammal för att vara med. Jag söker till Idol också, skulle aldrig gå vidare men kan nog sjunga så dåligt att jag får vara med i de klippen med de sämsta sökande men har inte lyckats med det än.

Min kompis Emil som är ett år äldre än mig älskar att filma och redigera. Så vi tänkte filma en serie pranks dels för att jag vill agera framför kameran och Emil vill träna mer på att filma och redigera. Och vi båda vill hitta på något kul. Blir det bra lägger vi nog upp det i en egen Youtubekanal.

Nu kanske det är några av mina kära läsare som inte vet vad ett prank är, tänk dolda kameran, det är sådana ”hyss” vi skall göra.

Men på den här hemsidan skriver jag även om lite allmänt roligt som jag tycker låter intressant.