The trollsters

Tja! Rasmus här! Är 17år och bor i Töreboda. Jag är en glad kille som älskar att skoja med andra människor. Ett gott skratt förlänger livet säger farfar! Klart det är det så. När jag var liten kalla de mig för Emil och på vår lekstuga i trädgården hängde en skylt ”Snickerboa”. Fattar inte varför, hahaha!

Jag pluggar på medieprogrammet och vill gärna jobba med tv i framtiden. Jag söker alla dokusåpor som finns, Robinson, Farmen, Paradise Hotell fast jag är tydligen för ung för att vara med. Jag söker till Idol också, skulle aldrig gå vidare men kan nog sjunga så dåligt att jag får vara med i de klippen med de sämsta sökande men har inte lyckats med det än.

Min kompis Emil som är ett år äldre än mig men går i samma klass som mig älskar att filma och redigera. Så vi tänkte filma en serie pranks dels för att jag vill agera framför kameran och Emil vill träna mer på att filma och redigera. Och vi båda vill hitta på något kul. Blir det bra lägger vi nog upp det i en egen Youtubekanal.

Nu kanske det är några av mina kära läsare som inte vet vad ett prank är, tänk dolda kameran, det är sådana ”hyss” vi skall göra.